banner-image

MATRIXMIND

CloudTalks

live-stream-icon
IN 45 MINUTEN UP-TO-DATE

CloudTalks met Menno Lanting, ASICS, Eurofiber en MatrixMind

Eurofiber en MatrixMind zullen het gehele jaar CloudTalks organiseren. Menno Lanting (spreker, auteur en inspirator op het gebied van digitale transformatie) en Niels de Milliano ( IT Infrastructure Manager voor ASICS met jarenlange cloudervaring), zullen samen met experts van MatrixMind en Eurofiber uw en andere klantvragen behandelen. Tevens komen interessante cases en de belangrijkste nieuwe cloudontwikkelingen aan bod. 

Is dit interessant voor u? Meld u dan snel aan!

Praktische informatie
Datum: 29 juni 2021
Tijd: 09.30 uur tot 10.15 uur

DIRECT INSCHRIJVEN
SPREKERS
MENNO LANTING
Menno Lanting

Menno Lanting

Expert op het gebied van innovatie, organisaties en leiderschap. Veelgevraagd spreker, auteur en inspirator op het gebied van digitale transformatie.

NIELS DE MILLIANO
1

Niels de Milliano

Heeft jarenlange cloudervaring als IT Infrastructure Manager voor Asics. Was verantwoordelijk voor de grootschalige transitie van on-premise naar de cloud.

JAAP GORJUP
4

Jaap Gorjup

Ervaren cloud architect en gepassioneerd "Kubernista" bij MatrixMind. Heeft als CTO meerdere bedrijven naar de cloud begeleid o.b.v. de invoering van exponential technologies. Sinds het begin actief met het gehele Kubernetes ecosysteem.

JEROEN VERHEIJEN
2

Jeroen Verheijen

Ervaren Cloud Infrastructure & Connectivity Expert bij Eurofiber. Heeft een passie voor technologiegedreven services zoals Cloud Connectivity, Cloud Infrastructure, Edge Computing en nieuwe disruptieve bedrijfsmodellen.

CHANTAL BAKKER
Chantal Bakker

Chantal Bakker

Adviseur Corporate Communicatie bij Eurofiber, veelgevraagd moderator en host bij deze CloudTalks.