De groei van Multicloud

Nu ondernemingen proberen in te spelen op de uitdagingen en kansen die de digitale economie biedt, komt de overstap naar multicloud-architectuur in een stroomversnelling. Maar als bedrijven deze transitie maken, komen ze tot de ontdekking dat multicloud nieuwe, specificieke uitdagingen met zich meebrengt.

Interconnectie kan deze uitdagingen overwinnen en u helpen om het volledige potentieel van multicloud te benutten. Dit is een van de redenen waarom interconnectiediensten momenteel exponentieel groeien.

Veel voorkomende uitdagingen bij de transitie naar multicloud

Tijdens de overstap van infrastructuren op locatie naar multicloud-architectuur stuiten organisaties op een reeks obstakels. Er kan bezorgdheid ontstaan over de prestaties en beschikbaarheid, veroorzaakt door overbelaste netwerken. Daarnaast zijn er nieuwe beveiligings- en complianceproblemen bij de distributie van IT-omgevingen.

Gebruikers hebben behoefte aan oplossingen  – oplossingen om storingen en downtime te voorkomen met behoud van flexibiliteit.

Ontdek hoe Interconnectie het leed verzacht bij de overstap naar multicloud.

Bekijk hier de infographic

 

Matrixmind Infographic Overstappen naar Multicloud

 

's Werelds toonaangevende Interconnectieplatform

Met Equinix Cloud Exchange(ECX) Fabric™ maakt u eenvoudig de overstap naar multicloud met globale Interconnectie. Het verbindt direct, veilig en dynamisch gedistribueerde infrastructuur en digitale ecosystemen.

Als u wilt zien hoe (ECX) Fabric™ werkt en hoe het de snelle, geografisch schaalbare oplossing levert die u nodig hebt, kunt u de ECX Fabric™ video bekijken.

 

Platform Equinix™, ’s werelds toonaangevende Interconnectieplatform, wordt door duizenden bedrijven gebruikt om de overstap naar multicloud te vereenvoudigen.

Als vertrouwde partner van Equinix helpt Matrixmind u om het potentieel van Interconnectie te ontsluiten teneinde uw multicloudstrategie te versterken.

Wij leveren de expertise, begeleiding en diensten met toegevoegde waarde die u nodig hebt bij het succesvol plannen en beheren van de overstap naar een volledig geoptimaliseerde multicloud-infrastructuur. Door nauw met u samen te werken, helpen we u inzicht te verwerven in het belang van Interconnectie bij het ondersteunen van uw digitalebedrijfsstrategie en stellen we u in staat te profiteren van Interconnectiehubs om verbinding te maken met alle cloudproviders die uw bedrijf nodig heeft.

Door gebruik te maken van de kracht van Platform Equinix™, reikt Matrixmind u alle tools aan om de uitdagingen van multicloud te overwinnen en het volledige potentieel van een gedistribueerde IT-infrastructuur te benutten.